Aktuella bilder 2020

Aktuella bilder


Här presenteras ett urval av årets bilder 2020 på kolonin, efterhand byggs galleriet upp med  bilder från

åren som gått, och presenteras i undersidor på menyn. För att undanröja eventuella tveksamheter, hittar ni här en länk till datainspektionen, gällande hantering av bilder på internet. Naturligtvis gäller samtycke vid fotografering av kommande arrangemang, där människor i föreningen förekommer på bild. Om någon inte önskar medverka, kommer inga bilder att tas.

Lyslördag augusti 2020


Den 29 augusti 2020 arrangerade trivselgruppen årets lyslördag med tillhörande lotteri.

Uppslutningen var god, vädret var gynnsamt, lotteripriserna fina, och två eminenta grillmästare

skötte tillredning av hamburgare med den äran, när kvällen led mot sitt slut avslutades aftonen med en överraskande final i skogsbrynet kring eldkorgar, vin och tillbehör. En synnerligen fin lyslördag.

(©) bild: Jörgen Gucco Sundelin

Gåbingo augusti 2020


Den 15 augusti arrangerades gåbingo i strålande sensommarsol, en liten loppis, fina priser, trevlig stämning och gott fika förhöjde ytterligare det trevliga arrangemanget.

 

(©) bild: Jörgen Gucco Sundelin

Gåbingo juli 2020


Den 27 juli arrangerades gåbingo, loppis och försäljning av mathantverk av Ulla Lathi, samt gjordes inbjudan till olika kurser, till förkovran för kolonilottföreningens medlemmar. En strålande vacker dag med god uppslutning, fint mathantverk och hjärtlig stämning.

 

(©) bild: Jörgen Gucco Sundelin

Föreläsning 

 Den 15 juli höll Christian Helmrich. läkare och terapaut en föreläsning med tema "Inget vatten utan liv", där han förklarade sin behandlingsmetodik och filosofi. Vi hade tur med vädret, och två externa gäster från Christians förening kom också på besök. Kolonikatten Gösta följde med stort intresse föreläsningen.


 

(©) bild: Jörgen Gucco Sundelin

Grillafton juni 2020


Den 12 juni hade vi grillafton i strålande kvällssol, väl planerat och genomfört av trivselgruppen. Kvällens grillmästare levererade korv på löpande band, och stämningen var lika uppsluppen som den underbara sommarkvällen. En bit bort firades en elegant glädjefull fest, en afton för att fira sommarens prisade lov.

 

(©) bild: Jörgen Gucco Sundelin

Arbetsdag maj 2020


Den 16 maj hade vi gemensam arbetsdag och vårmöte, god uppslutning trots snö och hagel. Pga Corona hölls vårmötet utomhus, fika föredömligt serverat av kaffekommiten.

 

(©) bild: Ewa Sundelin

Vårmöte maj 2020


Den 16 maj hade vi vårmöte, god uppslutning utomhus trots snö och hagel. Pga Corona hölls vårmötet utomhus, fika därtill föredömligt serverat av kaffekommiten.

 

(©) bild: Anette Lissen Sjödin