Aktuella bilder 2022

Aktuella bilder


Här presenteras ett urval av årets bilder 2022 på kolonin, efterhand byggs galleriet upp med  bilder från

åren som gått, och presenteras i undersidor på menyn. För att undanröja eventuella tveksamheter, hittar ni här en länk till datainspektionen, gällande hantering av bilder på internet. Naturligtvis gäller samtycke vid fotografering av kommande arrangemang, där människor i föreningen förekommer på bild. Om någon inte önskar medverka, kommer inga bilder att tas där hen kan identifieras.

Arbetsdag och höstmöte 24/9 2022

Trots att väderprognosen förutspådde regn blev det en mycket vacker och solig dag med god uppslutning av medlemmarna vid arbetsdagen och höstmötet. Fikakommitén bidstod med utsökt goda varmkorvar i den friska höstluften efter väl genomförd arbetsdag,och kaffe med dopp vid mötet.


(©) bild: Jörgen Gucco Sundelin

Grillkväll 20 augusti 2022


En jättefin anordnad grillkväll ordnad av trivselgruppen en vacker augustikväll. Väldigt goda hamburgare å fina priser i lotteriet, samt en mysig stämning bland de medverkande kolonisterna


(©) Text och bild: Helene Andersson

Gåbingo 13 augusti 2022(©) bild: Jörgen Gucco Sundelin

Trädgårdstramp 31 juli 2022

Tack för ett mycket fint Trädgårdstramp i dag söndag 31/7.Här kommer lite bilder från dagen när vi trampade runt & fick se och dela tankar /ideer/tips/ råd..... Mycket inspirerande dag med härliga kolonister & deras fina trädgårdar ... /Studiegruppen


(©)Text och bild: Helene Andersson

Midsommar 2022(©) bild: Jörgen Gucco Sundelin

Gåbingo juni 2022(©) bild: Jörgen Gucco Sundelin/Emelie Jansson

Nationaldag och tårtkalas 6 juni 2022(©) bild: Emelie Jansson

Gemensam arbetsdag samt vårmöte 11 Juni 2022

 med mycket stor uppslutning och entusiasm medverkade många kolonister till att i det vackra försommarvädret rensa sly och grenar efter trädfällningen i vinter från den gamla vägen, rensa bäcken från ett påbörjat bäverbo, måla nya skyltar till koloniområdet, klippa gräs och mycket mer därtill. Därefter bjöd föreningen och kaffegruppen på korv med bröd, därefter fick vi en föreläsning om invasiva växter, kaffe med dopp och ett trivsamt vårmöte.

(©) bild: Jörgen Gucco Sundelin

Avverkning vinter 2021-2022

Sundsvalls kommun har under december-februari 2022 avverkat sin skog runt koloniområdet, samtidigt har de på vår anmodan tagit ner träd som riskerat att falla  och skada stugor. Vi har en ny vår att se fram mot i ett radikalt förändrat koloniområde, med stort ljusinsläpp, nya möjligheter och nya utmaningar i gemenskap.


(©) bild: Jörgen Gucco Sundelin


Årsmöte 23 mars 2022

Årsmötet hölls i möteslokalen i Bosvedjan, efter Covidrestrektioner var det skönt att kunna mötas under mer avslappnade former och med god uppslutning. Mötet avlöpte fint, och gott kaffe med tillbehör serverades av kaffekommiten med den äran. Nu ser vi fram mot en ljus och inspirerande vår i gemenskap på kolonin.


 

(©) bild:Jörgen Gucco Sundelin